GLOBAL PRESCHOOL
HELPLINE: +420 731 142 614
TÝDENNÍ MENU V PDF
NOVINKY

05. 03. 2018
24h s Alešem Pelkou, šéfkuchařem provozu TIMEOUT
15. ledna 2018 jsme otevřeli nové středisko Timeout Cafe Restaurant v jedné z nových kancelářských budov přímo na metru Nové Butovice.
23. 01. 2018
Luštěninová pomazánka – červená čočka v hlavní roli
„Co chceš zítra na svačinu?“ Znáte to, chleba se šunkou se za pár týdnů od začátku školního roku přejí a občas zůstane zapomenutý na dně aktovky.
19. 01. 2018
Mrkvánek – sladký mrkvový evergreen
Mrkev je super zelenina. Mám ji ráda, protože je téměř vždy dostupná, levná, krásně barevná, chutná a dá se z ní vykouzlit hodně dobrých jídel – slaných, i sladkých.
16. 01. 2018
Žitný chléb s mrkvovou pomazánkou
Mrkev, lučina, balkánský sýr – ano, i z pouhých tří surovin může vzniknout něco tak skvělého, jako je mrkvová pomazánka.
12. 01. 2018
Jak jsem se stal členem týmu Aneb cesta malé čiperné surikaty do Fresh & Tasty
Jednou mě přišli navštívit. Měli dvě nohy, dvě ruce, velké oči a pusu od ucha k uchu. Vypadali skoro jako já! Ale neuměli šplhat po stromě a hlavně neměli ocas - to mi přišlo divný. Ale líbili se mi.
10. 01. 2018
Řepánek – skvělý koláč z červené řepy
Když jsem poprvé řepánek pekl, nechal jsem ostatní, aby hádali, jaké ingredience jsem použil. Kvalitní čokoládu pozná skoro každý, ale červenou řepu málokdo.
09. 11. 2017
Duhová miska - jíst krásně je zdravé
Breakfast bowl, grain bowl, buddha bowl - obrázky a recepty s těmito názvy zaplavily internet a sociální sítě. Lákavě vyhlížející misky a talíře napěchované rozmanitými sezónními surovinami, plné kontrastů barev a struktur.
09. 11. 2017
Pohanková kaše s ovesnými vločkami, semínky, kokosem a podzimním ovocem
Snídaně je nejčastěji opomíjené a šizené jídlo dne. Přitom je to taková škoda! Když dobře snídáme, máme lepší náladu, více energie, přes den nás nic nerozhází. A vůbec, snídaně je palivo pro naše nápady.
04. 09. 2017
Rok v kuchyni s malými kuchtíky
Dobré vzdělání v jídle by mělo být na školách dostupné stejně jako učení se např. matematice.
23. 06. 2017
Pečená treska se zeleninou na páře a šťouchanými brambory
Tresku lze připravit mnoha způsoby. Chutná skvěle pečená či grilovaná, přímo vynikající je vařená v tomatové omáčce, smažená v pivním másle zase může tvořit dokonalou součást britské klasiky „fish and chips“.NAPIŠTE NÁM
KONTAKT
Global Preschool
V Šáreckém údolí 41
164 00 Praha 6
Kontaktní osoba: Michaela Krátká
Telefon: +420 731 142 614
Email: michaela.kratka@zatisigroup.cz
Otevírací doba: dovoz obědů v pondělí - pátek