PARKLANE

HELPLINE: +420 603 903 610

TÝDENNÍ MENU V PDF

NOVINKY

23. 01. 2018

Luštěninová pomazánka – červená čočka v hlavní roli

„Co chceš zítra na svačinu?“ Znáte to, chleba se šunkou se za pár týdnů od začátku školního roku přejí a občas zůstane zapomenutý na dně aktovky. 
19. 01. 2018

Mrkvánek – sladký mrkvový evergreen

Mrkev je super zelenina. Mám ji ráda, protože je téměř vždy dostupná, levná, krásně barevná, chutná a dá se z ní vykouzlit hodně dobrých jídel – slaných, i sladkých. 
16. 01. 2018

Žitný chléb s mrkvovou pomazánkou

Mrkev, lučina, balkánský sýr – ano, i z pouhých tří surovin může vzniknout něco tak skvělého, jako je mrkvová pomazánka. 
12. 01. 2018

Jak jsem se stal členem týmu Aneb cesta malé čiperné surikaty do Fresh & Tasty

Jednou mě přišli navštívit. Měli dvě nohy, dvě ruce, velké oči a pusu od ucha k uchu. Vypadali skoro jako já! Ale neuměli šplhat po stromě a hlavně neměli ocas - to mi přišlo divný. Ale líbili se mi.
10. 01. 2018

Řepánek – skvělý koláč z červené řepy

Když jsem poprvé řepánek pekl, nechal jsem ostatní, aby hádali, jaké ingredience jsem použil. Kvalitní čokoládu pozná skoro každý, ale červenou řepu málokdo.
09. 11. 2017

Duhová miska - jíst krásně je zdravé

Breakfast bowl, grain bowl, buddha bowl - obrázky a recepty s těmito názvy zaplavily internet a sociální sítě. Lákavě vyhlížející misky a talíře napěchované rozmanitými sezónními surovinami, plné kontrastů barev a struktur. 
09. 11. 2017

Pohanková kaše s ovesnými vločkami, semínky, kokosem a podzimním ovocem

Snídaně je nejčastěji opomíjené a šizené jídlo dne. Přitom je to taková škoda! Když dobře snídáme, máme lepší náladu, více energie, přes den nás nic nerozhází. A vůbec, snídaně je palivo pro naše nápady.
04. 09. 2017

Rok v kuchyni s malými kuchtíky

Dobré vzdělání v jídle by mělo být na školách dostupné stejně jako učení se např. matematice.
23. 06. 2017

Pečená treska se zeleninou na páře a šťouchanými brambory

Tresku lze připravit mnoha způsoby. Chutná skvěle pečená či grilovaná, přímo vynikající je vařená v tomatové omáčce, smažená v pivním másle zase může tvořit dokonalou součást britské klasiky „fish and chips“.
20. 06. 2017

Ryby ano, ale zodpovědněji

Ryby a ostatní dary moře tvoří významný zdroj výživy člověka od nepaměti. Podle archeologů z National Geographic vypluli první rybáři na otevřené moře dokonce už před 42 tisíci lety. 

NAPIŠTE NÁM

KONTAKT

Parklane International School
Valdštejnská 151/6a 
118 01 Praha 1 - Malá Strana

Parklane International School
Norbertov 3
162 00 Praha 6 - Střešovice

Nessie English Preschool
Nad Bertramkou 10
150 00 Praha 5 - Smíchov

Kontaktní osoba: Pavla Švrčulová
Telefon: +420 603 903 610
E-mail: pavla.svrculova@zatisigroup.cz

Otevírací doba: po - pá 

(provoz uzavřený pro veřejnost)