RIVERSIDE

HELPLINE: +420 603 912 598

NOVINKY

05. 03. 2018

24h s Alešem Pelkou, šéfkuchařem provozu TIMEOUT

15. ledna 2018 jsme otevřeli nové středisko Timeout Cafe Restaurant v jedné z nových kancelářských budov přímo na metru Nové Butovice.
23. 01. 2018

Luštěninová pomazánka – červená čočka v hlavní roli

„Co chceš zítra na svačinu?“ Znáte to, chleba se šunkou se za pár týdnů od začátku školního roku přejí a občas zůstane zapomenutý na dně aktovky. 
19. 01. 2018

Mrkvánek – sladký mrkvový evergreen

Mrkev je super zelenina. Mám ji ráda, protože je téměř vždy dostupná, levná, krásně barevná, chutná a dá se z ní vykouzlit hodně dobrých jídel – slaných, i sladkých. 
16. 01. 2018

Žitný chléb s mrkvovou pomazánkou

Mrkev, lučina, balkánský sýr – ano, i z pouhých tří surovin může vzniknout něco tak skvělého, jako je mrkvová pomazánka. 
12. 01. 2018

Jak jsem se stal členem týmu Aneb cesta malé čiperné surikaty do Fresh & Tasty

Jednou mě přišli navštívit. Měli dvě nohy, dvě ruce, velké oči a pusu od ucha k uchu. Vypadali skoro jako já! Ale neuměli šplhat po stromě a hlavně neměli ocas - to mi přišlo divný. Ale líbili se mi.
10. 01. 2018

Řepánek – skvělý koláč z červené řepy

Když jsem poprvé řepánek pekl, nechal jsem ostatní, aby hádali, jaké ingredience jsem použil. Kvalitní čokoládu pozná skoro každý, ale červenou řepu málokdo.
09. 11. 2017

Duhová miska - jíst krásně je zdravé

Breakfast bowl, grain bowl, buddha bowl - obrázky a recepty s těmito názvy zaplavily internet a sociální sítě. Lákavě vyhlížející misky a talíře napěchované rozmanitými sezónními surovinami, plné kontrastů barev a struktur. 
09. 11. 2017

Pohanková kaše s ovesnými vločkami, semínky, kokosem a podzimním ovocem

Snídaně je nejčastěji opomíjené a šizené jídlo dne. Přitom je to taková škoda! Když dobře snídáme, máme lepší náladu, více energie, přes den nás nic nerozhází. A vůbec, snídaně je palivo pro naše nápady.
04. 09. 2017

Rok v kuchyni s malými kuchtíky

Dobré vzdělání v jídle by mělo být na školách dostupné stejně jako učení se např. matematice.
23. 06. 2017

Pečená treska se zeleninou na páře a šťouchanými brambory

Tresku lze připravit mnoha způsoby. Chutná skvěle pečená či grilovaná, přímo vynikající je vařená v tomatové omáčce, smažená v pivním másle zase může tvořit dokonalou součást britské klasiky „fish and chips“.

FOTOGALERIE

NAPIŠTE NÁM

KONTAKT

Riverside School Prague

Primary School
U Sedlecké školy 54/4
160 00 Praha 6 - Sedlec

Primary School
U Sedlecké školy 54/4
160 00 Praha 6 - Sedlec

Senior High
Milady Horákové 300/129
160 00 Praha 6 - Hradčany

Kontaktní osoba: Eva Kulhánková
Telefon: +420 603 912 598
E-mail: eva.kulhankova@zatisigroup.cz

Otevírací doba: po - pá 8:00 - 16:00, so - ne zavřeno (platné pro všechny provozovny)      

(provoz je uzavřený pro veřejnost)