Náš tým

Gianluca Giardi

Gianluca Giardi

Executive Chef
Fresh & Tasty

tel.: +420 775 018 754
E-mail gianluca@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez kávy a to kdykoliv
Jako surovina...
Bych byl bazalka, pro své aroma a čerstvost
Chci superschopnost:
Léčit, abych přinášel úsměvy
Renata Lukášová

Renata Lukášová

Ředitelka
Fresh & Tasty

tel.: +420 774 196 511
E-mail renata.lukasova@zatisigroup.cz

LinkedIn

G+

Bez čeho se neobejdu?
Bez polévek
Jako surovina...
Bych byla vejce, protože spojuje
Chci superschopnost:
Létání, protože všude chodím pozdě

Další funkce: 
Členka výboru Slow Food Prague
Ambasador pro Jamie Oliver’s Food Revolution

Petra Kalošová

Petra Kalošová

Director of Operations
Fresh & Tasty

tel.: +420 739 382 382
E-mail petra.kalosova@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez kávy
Jako surovina...
Bych byla paprika, protože umí být ostrá, ale i sladká
Chci superschopnost:
Teleportace, protože bych mohla být všude a hned
Tomáš Vorlíček

Tomáš Vorlíček

Operation Manager
Fresh & Tasty

tel.: +420 605 200 288
E-mail tomas.vorlicek@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez kvalitního hovězího a bez mořských ryb
Jako surovina...
Bych byl jalapeno, protože není pro každého
Chci superschopnost:
Čtení myšlenek
Martin Vobořil

Martin Vobořil

Operation Manager
Rudolfinum

tel.: +420 739 344 779
E-mail martin.voboril@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez vody – základ všeho (i oblíbené kávy)
Jako surovina...
Byl bych granátové jablko – z venku nic moc, ale vnitřek použitelný na mnoho způsobů :-)
Chci superschopnost:
Vidět, jací druzí doopravdy jsou
Jana Petáková

Jana Petáková

Project Manager
Fresh & Tasty

tel.: +420 775 920 055
E-mail jana.petakova@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez domácího medu
Jako surovina...
Bych byla borůvka, protože nikdy neroste sama
Chci superschopnost:
Superrychlost, aby mi nic neuniklo
Klára Petříková

Klára Petříková

Marketing Executive
Fresh & Tasty

tel.: +420 777 679202
E-mail klara.petrikova@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez kapučína ve svých oblíbených kavárnách
Jako surovina...
Byla bych rozmarýn, protože dokáže povzbudit, osvěžit, provonět a uzdravit
Chci superschopnost:
V mžiku se ocitnout v jakékoliv zemi na světě, když si to zrovna budu přát
Tomáš David

Tomáš David

Šéfkuchař studené kuchyně
Fresh & Tasty

tel.: +420 739 544 056
E-mail tomas.david@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez něčeho sladkého, co dodá energii
Jako surovina...
Bych byl med – je cenným produktem, na kterém pracuje tisíce včeliček
Chci superschopnost:
Teleportace, abych stíhal oběhávat všechna střediska
Martin Švácha

Martin Švácha

Catering Manager

tel.: +420 605 306 510
E-mail martin.svacha@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez vajec k snídani
Jako surovina...
Bych byl chilli protože je to nejzábavnější surovina na světě, stačí i málo pro velký efekt
Chci superschopnost:
Teleportace - Šetří podrážky, čas i peníze
Michal Andel

Michal Andel

Event Manager
Fresh & Tasty Catering

tel.: +420 724 095 865
E-mail michal.andel@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez těstovin, které jsou hrozně variabilní na přípravu
Jako surovina...
Byl bych chia semínky – jsou sice tak malá, ale zato obrovsky vitální
Chci superschopnost:
Dýchat ve vodě, abych se dokázal co nejdéle odreagovat

JÍDLO VE ŠKOLE

Zuzana Gordová

Zuzana Gordová

Floor Manager
ISP

tel.: +420 605 203 032
E-mail zuzana.gordova@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez čokolády a vody
Jako surovina...
Bych byla paprika, protože hraje různými barvami
Chci superschopnost:
Rozdvojit se, abych mohla být na více místech najednou
Iva Kážová

Iva Kážová

Floor Manager
LFP

tel.: +420 775 850 204
E-mail iva.kazova@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez ranní kávy a bez dezertu
Jako surovina...
Byla bych levandule, pro její krásnou vůni, léčivost a každý si ji zamiluje
Chci superschopnost:
Ovládat čas. Minulost bych pozměnila, přítomnost pozastavila a budoucnost popohnala
Pavla Švrčulová

Pavla Švrčulová

Floor Manager
Parklane International School

tel.: +420 603 903 610
E-mail pavla.svrculova@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez jemně perlivé vody
Jako surovina...
Byla bych sůl, protože je nad zlato
Chci superschopnost:
Kdo by nechtěl umět kouzlit?
Stanislava Jirešová

Stanislava Jirešová

Floor Manager
EISP

tel.: +420 731 534 426
E-mail stanislava.jiresova@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez šálku černého čaje
Jako surovina...
Kokosový ořech. Je těžké ho otevřít, ale to úsilí stojí za to
Chci superschopnost:
Schopnost vrátit čas
Stefan Stefanov

Stefan Stefanov

Sous Chef
Schools

tel.: +420 733 149 993
E-mail stefan.stefanov@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez vody
Jako surovina...
Bych byl med, protože je superfood a doma ho všichni milujeme
Chci superschopnost:
Nezranitelnost
Romana Vršecká

Romana Vršecká

Floor Manager
DSP

tel.: +420 734 181 636
E-mail romana.vrsecka@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez vody a dobré kávy
Jako surovina...
Bych byla cibule, bez dobrého základu totiž nic nefunguje
Chci superschopnost:
Umět zázraky, protože je jich stále málo
Eva Kulhánková

Eva Kulhánková

Floor Manager
Riverside School

tel.: +420 603 912 598
E-mail eva.kulhankova@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez bílého jogurtu
Jako surovina...
Bych byla mléko, jakožto zdroj výživy pro "mláďata"
Chci superschopnost:
Předvídat, protože štěstí přeje připraveným
Lukáš Kácovský

Lukáš Kácovský

Šéfkuchař
Barrandov Studio & školy

tel.: +420 775 018 751
E-mail lukas.kacovsky@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez masa v jakékoliv podobě
Jako surovina...
Bych byl chlebovým kváskem, protože je to boží dar
Chci superschopnost:
Teleportace, abych nemusel chodit z kanceláře do kuchyně takovou dálku
Tomáš Pokorný

Tomáš Pokorný

Šéfkuchař
ISP

tel.: +420 604 975 740
E-mail info@freshandtasty.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez ranního čaje a večerního piva
Jako surovina...
Bych byl obyčejnou pitnou vodou, potřebnou pro všechny
Chci superschopnost:
Rád bych viděl do hlav svým strávníkům
Michal Bobko

Michal Bobko

Sous Chef
ISP

tel.: +420 607 203 003
E-mail info@freshandtasty.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez vody
Jako surovina...
Bych byl bylinka, protože voní, chutnají a jsou krásně
Chci superschopnost:
Jasnovidec, abych se vyhnul zlým a nepoctivým lidem

JÍDLO V PRÁCI

Katka Abrahámová

Katka Abrahámová

Floor Manager
Barrandov Studio

tel.: +420 731 518 880
E-mail katerina.abrahamova@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez domácího koláče a buchet
Jako surovina...
Bych byla káva, protože nakopne vždy, kdy je potřeba
Chci superschopnost:
Předvídat budoucnost, abych brala s úsměvem současnost
Aleš Pelka

Aleš Pelka

Šéfkuchař
TV Nova

tel.: +420 605 528 453
E-mail ales.pelka@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez rare steaku
Jako surovina...
Bych byl voda, protože bez ní to prostě nejde
Chci superschopnost:
Nesmrtelnost, abych mohl dělat od rána do večera a ještě mi zůstala síla na rodinu
Lenka Macková

Lenka Macková

Floor Manager
TV Nova

tel.: +420 734 181 635
E-mail lenka.mackova@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez kvalitního vína, které se hodí k dobrému jídlu
Jako surovina...
Bych byla jahoda, nejlépe se jí daří v teple a na sluníčku
Chci superschopnost:
Neviditelnost, abych poznala skutečný svět, který mě obklopuje
Jiří Medvec

Jiří Medvec

Floor Manager
Amaroun Café, Google

tel.: +420 734 182 192
E-mail jirka.medvec@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez hroznového vína v jakémkoliv skupenství
Jako surovina...
Bych byl sůl - kontroverzní, ale stále nepostradatelná
Chci superschopnost:
Omnilingualism - umět všechny jazyky světa = specifické vnímání reality
Tomáš Sadílek

Tomáš Sadílek

Floor Manager
Rudolfinum

tel.: +420 605 203 581
E-mail tomas.sadilek@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez ovoce
Jako surovina...
Bych byl máta, protože jídlo nečekaně osvěží
Chci superschopnost:
Zastavení času, abych mohl vychutnávat důležité okamžiky
Simona Lacinová

Simona Lacinová

Floor Manager
CUBE Bistro

tel.: +420 604 966 965
E-mail cube@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez kvalitního černého čaje
Jako surovina...
Bych byla tropické ovoce, roste v teple a celý den si užívá sluníčko
Chci superschopnost:
Přemístit se kdykoliv na jakékoliv místo na světě
Milan Paďour

Milan Paďour

Restaurant Manager
Café Restaurant Václav

tel.: +420 731 156 610
E-mail milan.padour@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez jakéhokoli jídla, které je připraveno z kvalitních čerstvých surovin od mé manželky, a bez kvalitního vína
Jako surovina...
Bych byl suchým bílým vínem, protože to se musí nejprve pochopit, ale pak už dělá jen radost, a to jak ve skleničce, tak v pokrmu
Chci superschopnost:
Otáčet lidem blbou náladu na fanfárovou, ale to by bylo práce
Monika Líkařová

Monika Líkařová

Floor Manager
Dobrou chuť

tel.: +420 737 231 529
E-mail dobrouchut@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez bylinkového čaje
Jako surovina...
Zázvorem (zázračné koření i neobyčejný lék)
Chci superschopnost:
Chtěla bych znát odpověď na každou otázku
Mirka Kováčiková

Mirka Kováčiková

Administration
Fresh & Tasty

tel.: +420 734 181 633
E-mail miroslava.kovacikova@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez ranního kafíčka a dobré čokolády
Jako surovina...
Bych byla čokoláda má mnoho podob a chutí
Chci superschopnost:
Ovládat počasí,aby byl pořád krásný den a lidé veselejší
Vítek Kosík

Vítek Kosík

Bar Manager
Microsoft Café

tel.: +420 731 180 069
E-mail microsoft@zatisigroup.cz

Bez čeho se neobejdu?
Bez cocktailů
Jako surovina...
Byl bych šafrán, protože i málo stačí
Chci superschopnost:
Umět se rozdělit na dvě až tři samostatně pracující jedince, abych zvládl více věcí v ten samý čas