Novinky

23. 06. 2017

Pečená treska se zeleninou na páře a šťouchanými brambory

Tresku lze připravit mnoha způsoby. Chutná skvěle pečená či grilovaná, přímo vynikající je vařená v tomatové omáčce, smažená v pivním másle zase může tvořit dokonalou součást britské klasiky „fish and chips“.
20. 06. 2017

Ryby ano, ale zodpovědněji

Ryby a ostatní dary moře tvoří významný zdroj výživy člověka od nepaměti. Podle archeologů z National Geographic vypluli první rybáři na otevřené moře dokonce už před 42 tisíci lety. 
16. 06. 2017

Rybí placičky s pečenou zeleninou a jogurtovým dipem

Rybí placičky jsou dobrým příkladem alternativního zpracování ryb. Nejsou náročné na přípravu a děti, které vám v kuchyni rády pomohou, se při vaření báječně zabaví.
13. 06. 2017

Jako ryba ve vodě

Už to bude 9 let, co jsem přišla na International School of Prague pracovat na myčku.
08. 06. 2017

Rybičkovky pro děti

Little Chefs a Petits Gourmands mažou chleby jedna radost a obyčejný krajíc s plátkem šunky je určitě nenadchne - chtějí si suroviny osahat, míchat, krájet, loupat, mixovat a samozřejmě degustovat při přípravě.