Pobřežní 665/21 186 00, Praha
Masová polévka
Hovězí vývar se zeleninou a masem
Vegetariánská polévka
Rajčatová polévka s bazalkou
Světová kuchyně
Kuřecí steak BBQ, salátek
Česká kuchyně
Vepřové žebírko na kmíně s dušenou rýží
Pasta/Speciál - JÍDELNA
Kuřecí prsa plněná ricottou a modrým sýrem, vinná omáčka, salátek, krokety
Vegetarián
Thajské zeleninové kari s dušenou rýží
Bistro specialita týdne
Zvěřinový guláš s bramboráčky
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Velikonoční bramboračka
Kuřecí burritos, dip, salátek
Segedínský vepřový guláš s houskovým knedlíkem
Kuřecí supreme s pečenou mrkví, cidrová omáčka, celerové bramboráky
Čočka na kyselo s vejcem a okurkou
Bistro specialita dne
Velikonoční polévka šmigrustovka
Vichyssoise polévka
Vepřové kung pao s dušenou rýží
Kuřecí řízek s bramborovou kaší
Jehněčí ragů Navarin se šťouchanými bramborami
Koprová omáčka s vejcem, houskový knedlík nebo vařený brambor
Kuřecí polévka s žampióny
Zelná velikonoční polévka s vejcem
Kuřecí plátek s restovanou zeleninou, pečené brambory
Halušky s uzeným masem a se zelím
Velikonoční králík na smetaně, jemné bramborové knedlíky
Fusilli se sýrovou omáčkou a pažitkou
Hrachová polévka s uzeninou
Velikonoční zelená polévka
Boloňské špagety
Vepřové výpečky se zelím, houskový nebo bramborový knedlík
Vepřové koleno, velikonoční nádivka
Penne alla arrabiatta
BISTRO - ZAVŘENO
STÁTNÍ SVÁTEK - ZAVŘENO
Floor Manager
VIG Kooperativa jídelna
Pobřežní 665/21
186 00, Praha
PONDĚLÍ - PÁTEK VIG JÍDELNA (pouze pro zaměstnance) 7:30 – 16:00 (pátek 14:00) výdej obědů do 14:00 VIG BISTRO 11:00 – 13:00