Tým
Fresh & Tasty
Tým
Fresh & Tasty

Tým
Fresh & Tasty

Nikola Malá

Nikola Malá

Sales & Business Development Manager

Práce ve Fresh & Tasty mi sedí, protože se můžu realizovat v oblastech, které mi jsou nejbližší, a vytvářet hodnoty, jež jsou vlastní mně i celé společnosti. Mluvím například o poskytování kvalitní péče a wow servisu našim klientům, vyhledávání příležitostí pro růst podnikání nebo realizaci nových obchodních příležitostí. Dříve jsem působila v hotelové společnosti Marriott v Londýně, kde jsem načerpala inspiraci a zkušenosti, které s sebou přináším do Zátiší Group.

Pavel Böhm

Pavel Böhm

Operation Manager

Do týmu jsem přišel začátkem roku 2019. Oslovily mě firemní hodnoty, stejně jako skutečnost, že je všichni kolegové ctí a naplňují. Líbí se mi, že každý den dokážou naši lidé z čerstvých surovin uvařit tisíce porcí pro klienty v provozech a staví přitom na tradici, kvalitě a myšlenkách prémiových restaurací Zátiší Group.

Dino Galvagno

Dino Galvagno

Executive Chef

Dinovou úlohou je řízení a vývoj gastronomického produktu a aktivní rozvoj kulinářských talentů. Posledních 30 let strávil prací v Chorvatsku, Německu a Itálii, kde vybudoval a úspěšně vedl několik vlastních oceňovaných restaurací, vytvořil palubní servis pro Croatia Airlines a jako konzultant pomáhal vybudovat moderní gastro koncepty. Byl také tváří televizní show Masterchef Croatia.

Jakub Holý

Jakub Holý

Quality Manager

Jakub má na starosti řízení QHSE (Quality, Health, Safety, Environment), nastavení výrobních standardů a kontinuální zdokonalování kvality. Jakub působí v oblasti stravování a gastronomie více než 15 let. Během své praxe sbíral zkušenosti ve společnosti GTH catering nebo Dora Gastro Slovakia, dále pak FN Motol a na Generálním ředitelství vězeňské služby. Ve svém volném čase se nejvíce věnuje rodině, sportu a vaření.

Kamil Cveček

Kamil Cveček

Finanční Analytik

Kamilovou náplní práce je finanční reporting, příprava dat a controlling. Kamil Cveček pracuje v gastronomii již 30let. Na manažerských pozicích si prošel různé typy gastroprovozů od malých kaváren až po luxusní restaurace. Před roční zkušeností v Makru pracoval ve WineFoodMarketu, kde byl hlavně zodpovědný za přestavbu Tržnice ze samoobslužného provozu na restauraci s obsluhou. Má rád dobrou gastronomii, zejména italskou, sport, četbu, energické a upřímné lidi.

Kateřina Abrahámová

Kateřina Abrahámová

HR Business Partner

Do Zátiší Group jsem nastoupila v roce 2010 jako floor manager International School of Prague a stála tak u zrodu Fresh & Tasty. Tehdy mě rozhodně nenapadlo, že se náš tým tolik rozroste a že každý den budeme servírovat jídlo 6000 strávníkům. Poslední dva roky pracuji na personálním oddělení a snažím se své kolegy podporovat na maximum. Pomáhá mi v tom moje zkušenost s provozem. Jsem hrdá na to, co naše divize dokázala, i na to, jak kvalitní a výborné jídlo nabízíme.

Martin Vobořil

Martin Vobořil

Head of Catering

V Zátiší Group pracuji s menšími přestávkami již od roku 2000, z divize Zátiší Catering jsem přešel do Fresh & Tasty. Práce v gastronomii mě baví a naplňuje, je proto skvělé být obklopen lidmi, kteří to cítí stejně. Obdivuji dynamický vzestup divize Fresh & Tasty a jsem rád, že nyní mohu být součástí tohoto týmu. Těším se, že pro vás s kolegy budeme vytvářet lákavou nabídku office cateringu.