Tým
Fresh & Tasty
Tým
Fresh & Tasty

Tým
Fresh & Tasty

Nikola Malá

Nikola Malá

Sales & Business Development Manager

Práce ve Fresh & Tasty mi sedí, protože se můžu realizovat v oblastech, které mi jsou nejbližší, a vytvářet hodnoty, jež jsou vlastní mně i celé společnosti. Mluvím například o poskytování kvalitní péče a wow servisu našim klientům, vyhledávání příležitostí pro růst podnikání nebo realizaci nových obchodních příležitostí. Dříve jsem působila v hotelové společnosti Marriott v Londýně, kde jsem načerpala inspiraci a zkušenosti, které s sebou přináším do Zátiší Group.

Dino Galvagno

Dino Galvagno

Executive Chef

Dinovou úlohou je řízení a vývoj gastronomického produktu a aktivní rozvoj kulinářských talentů. Posledních 30 let strávil prací v Chorvatsku, Německu a Itálii, kde vybudoval a úspěšně vedl několik vlastních oceňovaných restaurací, vytvořil palubní servis pro Croatia Airlines a jako konzultant pomáhal vybudovat moderní gastro koncepty. Byl také tváří televizní show Masterchef Croatia.

Kamil Cveček

Kamil Cveček

Finanční Analytik

Kamilovou náplní práce je finanční reporting, příprava dat a controlling. Kamil Cveček pracuje v gastronomii již 30let. Na manažerských pozicích si prošel různé typy gastroprovozů od malých kaváren až po luxusní restaurace. Před roční zkušeností v Makru pracoval ve WineFoodMarketu, kde byl hlavně zodpovědný za přestavbu Tržnice ze samoobslužného provozu na restauraci s obsluhou. Má rád dobrou gastronomii, zejména italskou, sport, četbu, energické a upřímné lidi.

Pavel Böhm

Pavel Böhm

Operation Manager

Do týmu jsem přišel začátkem roku 2019. Oslovily mě firemní hodnoty, stejně jako skutečnost, že je všichni kolegové ctí a naplňují. Líbí se mi, že každý den dokážou naši lidé z čerstvých surovin uvařit tisíce porcí pro klienty v provozech a staví přitom na tradici, kvalitě a myšlenkách prémiových restaurací Zátiší Group.

Kateřina Abrahámová

Kateřina Abrahámová

HR Business Partner

Do Zátiší Group jsem nastoupila v roce 2010 jako floor manager International School of Prague a stála tak u zrodu Fresh & Tasty. Tehdy mě rozhodně nenapadlo, že se náš tým tolik rozroste a že každý den budeme servírovat jídlo 6000 strávníkům. Poslední dva roky pracuji na personálním oddělení a snažím se své kolegy podporovat na maximum. Pomáhá mi v tom moje zkušenost s provozem. Jsem hrdá na to, co naše divize dokázala, i na to, jak kvalitní a výborné jídlo nabízíme.

Jakub Holý

Jakub Holý

Quality Manager

Jakub má na starosti řízení QHSE (Quality, Health, Safety, Environment), nastavení výrobních standardů a kontinuální zdokonalování kvality. Jakub působí v oblasti stravování a gastronomie více než 15 let. Během své praxe sbíral zkušenosti ve společnosti GTH catering nebo Dora Gastro Slovakia, dále pak FN Motol a na Generálním ředitelství vězeňské služby. Ve svém volném čase se nejvíce věnuje rodině, sportu a vaření.

Martin Vobořil

Martin Vobořil

Head of Catering

V Zátiší Group pracuji s menšími přestávkami již od roku 2000, z divize Zátiší Catering jsem přešel do Fresh & Tasty. Práce v gastronomii mě baví a naplňuje, je proto skvělé být obklopen lidmi, kteří to cítí stejně. Obdivuji dynamický vzestup divize Fresh & Tasty a jsem rád, že nyní mohu být součástí tohoto týmu. Těším se, že pro vás s kolegy budeme vytvářet lákavou nabídku office cateringu.