Tým
Fresh & Tasty
Tým
Fresh & Tasty

Tým
Fresh & Tasty

Nikola Malá

Nikola Malá

Director of Business Development

Práce ve Fresh & Tasty mi sedí, protože se můžu realizovat v oblastech, které mi jsou nejbližší, a vytvářet hodnoty, jež jsou vlastní mně i celé společnosti. Mluvím například o poskytování kvalitní péče a wow servisu našim klientům, vyhledávání příležitostí pro růst podnikání nebo realizaci nových obchodních příležitostí. Dříve jsem působila v hotelové společnosti Marriott v Londýně, kde jsem načerpala inspiraci a zkušenosti, které s sebou přináším do Zátiší Group.

Pavel Böhm

Pavel Böhm

Director of Operations

Do týmu jsem přišel začátkem roku 2019. Oslovily mě firemní hodnoty, stejně jako skutečnost, že je všichni kolegové ctí a naplňují. Líbí se mi, že každý den dokážou naši lidé z čerstvých surovin uvařit tisíce porcí pro klienty v provozech a staví přitom na tradici, kvalitě a myšlenkách prémiových restaurací Zátiší Group.

Martin Vobořil

Martin Vobořil

Head of Catering and Online Business

V Zátiší Group pracuji s menšími přestávkami již od roku 2000, z divize Zátiší Catering jsem přešel do Fresh & Tasty. Práce v gastronomii mě baví a naplňuje, je proto skvělé být obklopen lidmi, kteří to cítí stejně. Obdivuji dynamický vzestup divize Fresh & Tasty a jsem rád, že nyní mohu být součástí tohoto týmu. Těším se, že pro vás s kolegy budeme vytvářet lákavou nabídku office cateringu.

Romana Maláčová

Romana Maláčová

Operation Manager

Operation manager

Kamil Cveček

Kamil Cveček

Finanční analytik

Kamilovou náplní práce je finanční reporting, příprava dat a controlling. Kamil Cveček pracuje v gastronomii již 30let. Na manažerských pozicích si prošel různé typy gastroprovozů od malých kaváren až po luxusní restaurace. Před roční zkušeností v Makru pracoval ve WineFoodMarketu, kde byl hlavně zodpovědný za přestavbu Tržnice ze samoobslužného provozu na restauraci s obsluhou. Má rád dobrou gastronomii, zejména italskou, sport, četbu, energické a upřímné lidi.

Gian Luca Giardi

Gian Luca Giardi

Project and Innovation Manager

Deset let jsem ve Fresh & Tasty vařil. Během této doby jsme se rozšířili v plnohodnotnou divizi, která vyžaduje komplexní přístup a hlubší práci s daty. Ekonomická stránka provozu je stejně důležitá jako dobře uvařené jídlo. Kontroluji a počítám rozpočty a náklady, promýšlím efektivitu provozu. Vyměnil jsem vařečku za počítač.